Uw binnen - en buitenruimte in groene handen

Over ons

Green010 is ontstaan vanuit onze passie voor groen en onze wens om een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. Wij geloven in de kracht van innovatieve en groene ontwikkelingen en willen deze graag integreren in onze werkzaamheden, of het nu gaat om eenmalig of herhaaldelijk werk.

Met onze jarenlange ervaring als hovenier zetten wij uw wensen om in concrete plannen voor uw binnen- en buitenruimte. Wij hebben onze eigen visie op het creëren van unieke omgevingen, waarbij veel ruimte is voor beplanting en leven. Bovendien beschikken wij over ruime kennis en ervaring in het ontwerpen, aanleggen en integreren van duurzame oplossingen, zoals het gebruik van duurzame materialen en het inpassen van waterbesparende maatregelen.

Als duurzame hovenier geloven wij in de kracht van een groene leefomgeving en willen we graag samen met u werken aan het realiseren van innovatieve en duurzame tuinontwerpen. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin, het opnieuw inrichten van een bestaande tuin of het integreren van duurzame oplossingen in uw buitenruimte, wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomtuin.

Klimaat adaptieve tuinen, gevels en daken

Het klimaat in Nederland verandert en we krijgen steeds meer te maken met hevige stormen en intensieve regenvallen. Dit veroorzaakt niet alleen overstromingen, maar bebouwde gebieden zijn hier extra kwetsbaar voor deze negatieve effecten van klimaatverandering kunnen lokaal en duurzaam opgevangen worden. Dit wordt onder andere gedaan door beplanting en infiltratiesystemen.

Met klimaatadaptatie past de samenleving zich aan, aan het actuele of verwachte klimaat en de effecten daarvan. Hiermee wordt de schade die gepaard kan gaan met klimaatadaptie beperkt. Daarnaast kunnen de kansen die de klimaatverandering biedt, optimaal benut worden.

Green010 helpt u graag met het verduurzamen door het ontwerpen en aanleggen van klimaatbestendige tuinen, daken en gevels voor een groenere toekomst. Uw tuin wordt aangelegd met duurzame, milieuvriendelijke en slijtvaste materialen waardoor minder schade wordt toegebracht aan het milieu.

Wij zoeken samen met u naar de meeste geschikte oplossingen voor de aanleg of aanpassingen die het best passen bij uw tuin, gevel of dak.

Bent u opzoek naar een erkend VHG- hovenier in de omgeving van Rotterdam?

U bent als bedrijf, maar ook als particulier van harte welkom. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

“Duurzame en creatieve oplossingen voor uw tuin, dak, gevel en binnengroen.”

Green 010