Aanleg en renovatie

Aanleg en renovatie

Bij het aanleggen van binnen en buitenruimtes komt meer kijken dan in eerste instantie vaak wordt gedacht. Wij verzorgen met plezier de uitvoering van uw ideeën en zorgen wij ervoor dat deze ruimte perfect past bij uw persoonlijke wensen. Wij zijn wij pas tevreden als u dat ook bent! 

Een goede voorbereiding en vakkundigheid is belangrijk voor de uitvoering van de aanleg. Tijdens het aanleggen houden wij u op de hoogte, zodat u precies weet hoe het proces vordert.

Green010 kan complete binnen en buitenruimtes aanleggen van begin tot eind met elektra, rioleringen, sproei installaties, tuinhuizen, dierverblijven enzovoort. Is uw binnen of buitenruimte verouderd of wilt u dit opnieuw inrichten? Ook uw renovaties neemt Green010 graag uit handen.

Wij bedenken samen met u een plan voor de renovatie. Materialen die we eventueel kunnen hergebruiken in de nieuwe ruimte, houden we apart zodat ze later weer verwerkt kunnen worden.

tuin leegruimen

Als hoveniersbedrijf bieden wij een breed scala aan diensten om u te helpen bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin. Of u nu een nieuwe tuin wilt laten aanleggen of een bestaande tuin wilt renoveren, wij staan voor u klaar.

Een van onze specialisaties is het leegruimen van verwaarloosde en overwoekerde tuinen. We zijn ervaren in het verwijderen van oude elementen zoals schuren, vijvers en zwembaden, bomen, struiken en andere soorten woekerplanten zoals klimop, bamboe, heermoes en bramenstruiken. We verwijderen ook oude bestrating en egaliseren de grond om uw tuin klaar te maken voor een nieuw ontwerp.

 

“Uw omgeving in een nieuw jasje.”

Green010