Aanleg en renovatie

Aanleg en renovatie

Bij het aanleggen van binnen en buitenruimtes komt meer kijken dan in eerste instantie vaak wordt gedacht. Wij verzorgen met plezier de uitvoering van uw ideeën en zorgen wij ervoor dat deze ruimte perfect past bij uw persoonlijke wensen. Wij zijn wij pas tevreden als u dat ook bent! 

Een goede voorbereiding en vakkundigheid is belangrijk voor de uitvoering van de aanleg. Tijdens het aanleggen houden wij u op de hoogte, zodat u precies weet hoe het proces vordert.

Green010 kan complete binnen en buitenruimtes aanleggen van begin tot eind met elektra, rioleringen, sproei installaties, tuinhuizen, dierverblijven enzovoort. Is uw binnen of buitenruimte verouderd of wilt u dit opnieuw inrichten? Ook uw renovaties neemt Green010 graag uit handen. Wij bedenken samen met u een plan voor de renovatie. Materialen die we eventueel kunnen hergebruiken in de nieuwe ruimte, houden we apart zodat ze later weer verwerkt kunnen worden.

tuin leegruimen en sloopwerkzaamheden

Als hoveniersbedrijf bieden wij een breed scala aan diensten om u te helpen bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin. Of u nu een nieuwe tuin wilt laten aanleggen of een bestaande tuin wilt renoveren. 

Ook het slopen van gemetselde, betonnen en houten bouwelementen zoals schuren, muren, zwembaden, en funderingen nemen wij  voor u uit handen.

Bij Green010 benaderen we sloopwerkzaamheden met de hoogste mate van deskundigheid en aandacht voor duurzaamheid. We begrijpen dat het milieu en de omgeving net zo belangrijk zijn als het eindresultaat. Daarom nemen we de volgende stappen om ervoor te zorgen dat onze sloopwerkzaamheden zorgvuldig worden uitgevoerd:

  1. Inspectie: Voordat we met sloopwerkzaamheden beginnen, voeren we een grondige inspectie uit om de beste aanpak te bepalen.
  2. Selectieve Sloop: Waar mogelijk streven we naar selectieve sloop, waarbij alleen de noodzakelijke elementen worden verwijderd.
  3. Afvalbeheer: We hechten veel belang aan verantwoord afvalbeheer. Materialen die tijdens sloopwerkzaamheden vrijkomen, worden zoveel mogelijk gerecycled of op duurzame wijze afgevoerd.
  4. Minimalisering van Impact: Green010 streeft ernaar met geluids- en stofbeheersing de impact van sloopwerkzaamheden op de omgeving tot een minimum te beperken.
woekerplanten bestrijden

Een van onze specialisaties is het leegruimen van verwaarloosde en overwoekerde tuinen. We zijn ervaren in het verwijderen van bomen, struiken en andere soorten woekerplanten zoals klimop, bamboe, heermoes en bramenstruiken. We verwijderen ook oude bestrating en egaliseren de grond om uw tuin klaar te maken voor een nieuw ontwerp

“Uw omgeving in een nieuw jasje.”

Green010